Family Home,
Cambridgeshire

Client Brief

FORMAL, TIMELESS, MODERN, LUXURIOUS

A large three story, high specification family home located within new development on the prestigious Long Road in Cambridge.

Our brief was to create a formal, timeless and multi-functional living room with a sophisticated, luxury his and hers style bedroom to reflect the client’s lifestyle.

The focal point of the living room was the wall-to-wall custom-made TV wall with a geometric brass inlay, which tied in perfectly with the oversized bespoke corner sofa which echoed the geometric design. The principal bedroom featured bespoke padded wall embedded with Swarovski crystals as well as a bespoke his and hers dressing area.

Dapa Atelier have been absolutely fabulous

The client commented that we had listened to their needs and worked to their tastes coming up with not only a sophisticated design but a design that utilises  the space in a room perfectly.

The client was so happy with the project, in particular the master bedroom which they felt had transformed into a sanctuary. They have now commissioned us to work on a further project for them.

READY TO CREATE YOUR DREAM HOME?

Related Projects