Mill Hill,
London

Client Brief

SUMPTUOUS, ELEGANT, FEMININE, STATEMENT

A large, twelfth floor, three bedroom penthouse located in Mill Hill in North London, with panoramic views across Epping Forest.

Our brief was to create statement rooms throughout the penthouse utlising a sumptuous, elegant and feminine interior to accentuate the light palette of finishes. 

The colour palette was Parisian inspired with tones of rose, powder blue and chalky white. Materials included bronze metal, Carrara marble and taupe leather. These are used to great effect in the striking custom-made dining table and striking bespoke fragmented bronze mirrored wall.

A work from home haven

The third bedroom of the penthouse was focused around a peaceful and practical space to work from home. We designed and installed a bespoke joinery unit, with a floating desk and ample storage as well as a relaxing chaise lounge.

The client was absolutely blown away by the interior and commented on the elegance and freshness of the colour palette, as well as the high standard of the joinery.

READY TO CREATE YOUR DREAM HOME?

Related Projects